Autor: Tööstusuudised.ee • 8. märts 2021

Volkswagen püüab saada rohkem tehnoloogiaettevõtteks

Volkswageni tegevjuht Ralf Brandstätter
Foto: Matthias Leitzke
Volkswagen on eraldanud kuni 2025. aastani umbes 16 miljardit eurot investeeringuteks e-mobiilsuse, hübridiseerimise ja digitaliseerimise arengusuundadesse.

Et võimaldada tulevaste suurte investeeringute rahastamist, töötab ettevõte süsteemselt oma tõhususe suurendamise nimel strateegiaga ACCELERATE. Eeldatav tegevusmarginaal vähemalt 6% saavutatakse aastaks 2023 ja see tagatakse pikaajaliselt, seisab Volkswageni saadetud pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077