Autor: Martin Johannes Teder • 15. veebruar 2021

Rahandusministri isa transpordifirma võlg pandi oksjonile

Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo kunagise omaniku Väino Pentuse 290 000 euro suurune võlg pandi 200 000 euroga oksjonile.
Autorollo haagis Tabasalus.
Foto: Raul Mee

„Võib-olla on mõni oskuslikum võlakütt, kes suudab Väino Pentuselt raha kätte saada,“ ütles Autorollo pankrotihaldur Martin Krupp. Tema sõnul pole 65aastane Pentus 2019. aastast isegi üritanud võlga tasuda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077