Autor: Logistikauudised.ee • 5. veebruar 2021

Leping Suurbritanniaga tõi vedajatele kaasa rea muudatusi

Aastast 2021 reguleerib Euroopa Liidu ja Ühendkuningriigi vahelist kaubandust ja koostööd mullu detsembri lõpus sõlmitud leping. Rahvusvaheliste autovedajate assotsiatsioon (ERAA) koostas ülevaate, kuidas muudab see leping kaubavedu maanteel.
Foto: IRU

Milliseid vedusid võib teha?

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077