Autor: Mait Kraun • 3. veebruar 2021

Tallinki reisijate arv vähenes 80 protsenti

Tallinki Eesti–Soome liini laev.
Foto: Andras Kralla
Tallinki reisijate arv vähenes jaanuaris eelmise aasta sama kuuga võrreldes 80 protsenti, selgub börsiteatest.

Tallink vedas 2021. aasta jaanuaris kokku 121 116 reisijat, mida on 80,4 protsenti vähem kui eelmise aasta samal ajal. Veetud kaubaveo ühikute maht kahanes 8,4 protsenti, 27 283 ühikuni. Reisijate sõidukite veo maht vähenes 48,7 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077