Autor: Logistikauudised.ee • 25. jaanuar 2021

Bolt käivitab frantsiisiprogrammi ning plaanib laieneda Aasiasse ja Lõuna-Ameerikasse

Bolt käivitab frantsiisiprogrammi Bolt Franchise, mille eesmärk on viia transpordi- ja kullerteenused kasutajateni veelgi rohkemates riikides. Seni on ettevõtte sihtturud olnud Euroopa ja Aafrika, frantsiisiprogrammi abil on plaanis Bolti teenuseid pakkuma hakata ka piirkondades, kus need seni kättesaadavad ei ole – näiteks Lõuna-Ameerika ja Aasia riikides.
Foto: Andras Kralla

Bolt on esimene mobiilsusplatvorm maailmas, kes pakub partneritele võimalust frantsiisida nii transpordi- kui toidukulleri teenuseid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077