Autor: Logistikauudised.ee • 22. jaanuar 2021

Koroona-aasta Eesti sadamate kaubamahtu ei mõjutanud

Statistikaameti andmetel jäi Eesti sadamate kaubamaht 2020. aastal eelneva aastaga samale tasemele, ulatudes 37,6 miljoni tonnini.
Muuga sadam.
Foto: LIIS TREIMANN

Statistikaameti analüütik Birgitta Ojamaa ütleb, et eelmise aasta keeruline majandusolukord puudutas rängalt sõitjate merevedu, aga ei mõjutanud sadamate kaubaveo mahte. „Toimusid väikesed muutused kaupade lastimises ja lossimises, kuid kaubamahud suurenesid võrreldes 2019. aastaga vaid 0,1%,“ lisab Ojamaa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077