Autor: Pille Ivask • 5. jaanuar 2021

Õuduste pandeemia: lennundusel kehvim aasta pärast II maailmasõda

Üksik reisija Müncheni lennujaamas läinud aasta novembri alguses.
Foto: AFP/Scanpix
Lennundussektori jaoks oli läinud aasta kehvim pärast II maailmasõda, seisab Rahvusvahelise Lennutranspordi Ühenduse (IATA) 2020. aastat kokku võtvas raportis.

Selgub, et läinud aastal koroonakriisi tipphetkel oli kadunud 90% maailma lennundusest. Niisugust olukorda, kus maailma riigid oleksid üksteisest nii lahti haagitud, pole olnud alates II maailmasõjast alates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077