Autor: Logistikauudised.ee • 4. jaanuar 2021

Kaubavahetusel brittidega hakkasid kaasnema tolliformaalsused

Alates uuest aastast lõppes Ühendkuningriigi väljaastumisega Euroopa Liidust kaasnenud üleminekuperiood. See tähendab, et nüüdsest kaasneb kaubavahetusel brittidega ka tolliformaalsuste teostamise kohustus.
Foto: GLYN KIRK

Maksu ja tolliamet võttis kokku olulisemad asjad, millele on oluline kolmandate riikidega kauplemisel tähelepanu pöörata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077