Autor: Logistikauudised.ee • 20. november 2020

Täna tähistatakse kullerite päeva: milline on kulleri argipäev?

Täna tähistatakse kullerite päeva. Viiruse mõjul kasvanud e-ostlemise maht on muutnud kullerid järjest rohkem meie elu lahutamatuks osaks ning igapäevaselt sadade inimestega kohtuvate kulleritega juhtub argipäeviti nii mõndagi.

„Kui varasematel aastatel oli kullerite päeva eesmärk rohkem tunnustada oma tublisid töötajaid ning avalikkuses seda ametit tutvustada ja väärtustada, siis nüüd ei kahtle ilmselt keegi kullerite vajalikkuses,“ märkis DPD Eesti operatsioonide juht Raivo Kartau.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077