Autor: Logistikauudised.ee • 17. november 2020

Ligi kümnendik juhtidest ei kontrolli auto rehvide seisukorda mitte kunagi

Igakuiselt kontrollivad auto rehvide seisukorda 24% Eesti, 22% Läti ja 26% Leedu autojuhtidest, selgus Gjensidige tellitud ja Nielseni läbiviidud uuringus. Seejuures ei kontrolli pea kümnendik Baltikumi juhtidest oma rehvide seisukorda mitte kunagi.
Rehvide rõhud tasub üle kontrollida vähemalt kord kuus.
Foto: Andres Haabu

„Hea meel on tõdeda, et kõigis kolmes riigis on paljude inimeste seas levinud regulaarne rehvide kontroll. Rehvide välist seisukorda on mõistlik visuaalselt hinnata kord kuus ja ka rehvirõhku tasub kontrollida igakuiselt. Uuemates sõidukites kuvatakse teade rehvirõhu liigse langemise kohta armatuurlauale. Need sõidukid, millel sellist süsteemi ei ole, saavad rehvirõhku kontrollida kütusetanklates,“ ütles Gjensidige kindlustusseltsisõidukite kindlustuse tootejuht Marko Privoi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077