Autor: Logistikauudised.ee • 16. november 2020

Autokaubaveo komisjon menetles tosina vedaja raskeid rikkumisi

Selle aasta teises pooles algatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) haldusmenetluse 12 ettevõttele, kelle autovedude kontrollimisel on tuvastatud korduvaid raskeid autoveoalaseid õigusrikkumisi, mille eest on vedajat või tema autojuhti karistatud.

Eelmisel nädalal tegi MKM-i nõustav autokaubaveo komisjon ettepanekud, kuidas mõjutada korduvrikkujaid edasistest rikkumistest hoiduma. Tuvastatud raskematest rikkumistest levinumad olid autojuhi poolt sõidumeeriku töö häirimine, kehtiva tehnoülevaatuseta sõiduki kasutamine ning autorongi lubatud täismassi ülekoormamine. Samuti polnud mitmed autojuhid läbinud kohustuslikku ametikoolitust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077