Autor: Logistikauudised.ee • 30. oktoober 2020

7000 veokiga Girteka peadirektor: liikuvuspakett muudab Euroopa ühisturgu.

Euroopa suurim transpordifirma, Leedu päritolu Girteka Logistics, on tänu skandaalidele Skandinaavias hoidunud avalikkuse eest pigem varju. Logistikaportaalil trans.info õnnestus hiljuti saada eksklusiivintervjuus Girteka peadirektori Edvardas Liachovičiusega.
Girteka peadirektor Edvardas Liachovičius.
Foto: Girteka Logistics

Euroopa suurima autovedaja tegevjuht selgitas trans.info-le, kuidas ettevõte piiride sulgemise üle elas, kuidas ta valmistub Euroopa liikumispaketiks ning millised on ettevõtte tulevikuplaanid. Logistikauudised teeb lühikokkuvõtte trans.info peatoimetaja Shimon Knikhalski usutlusest Edvardas Liachovičiusega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077