Autor: Logistikauudised.ee • 22. oktoober 2020

Läti lennuettevõtted hakkavad võitlema inimkaubandusega

Riia lennujaam ja airBaltic sõlmisid sel nädalal koostöömemorandumi Läti siseministeeriumi ja valitsusväliste organisatsioonidega, milles kohustuti tegema aktiivset koostööd inimkaubanduse ennetamisel.

Lennundussektori memorandumi väljatöötamise algatas Riia lennujaam, mis on juba varem osalenud mitmesugustes tegevustes selle ülemaailmse kuriteo tõkestamiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077