Autor: Ehitusuudised • 21. oktoober 2020

Rail Baltica tasuvus läheb ümber arvutamisele

Teedeinsener Ain Kendra küsis Ehitusuudiste teemaveebi vahendusel, miks on Rail Balticu tasuvusarvutuses endiselt 4 miljardi euro suurune auk? RB Raili Eesti ja Soome esinduse juhi Aivar Jaeski sõnul pole Kendra järeldused tõesed, aga kinnitas, et tasuvusarvutused lähevad veel värskendamisele.
Foto: Rail Baltica

"Varem on kinnitatud, et kui projekt valmis, korrigeeritakse ka tasuvusarvutus. Reeglina tehakse tasuvusarvutus siiski enne kopa maassepanekut ja ilmselt saab viimane lõik projektist lõplikult valmis alles 2025. Kas sellest võib teha järelduse, et veel viis aastat tuleks oodata, enne kui Rail Baltica esitab korrigeeritud tasuvusarvutuse?" küsis Kendra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077