Autor: Logistikauudised.ee • 12. oktoober 2020

DPD alustas uute pakiautomaatide paigaldamistega

DPD Eesti alustas sellest nädalast üle Eesti oma pakiautomaatide võrgustiku laiendamisega, mille käigus kasvab ettevõtte pakiautomaatide arv Eestis 207 automaadini. Paljud uued asukohad saavad keskuste asemel olema elamupiirkondades ja väiksemates asulates, esimene uus automaat paigaldatakse täna, 12. oktoobril, Loo alevikus.
Esimene uus automaat pandi paika Harjumaal Loo alevikus.
Foto: DPD Eesti

Suuremahulise pakiautomaatide võrgustiku laiendamisega tõuseb DPD Eesti pakiautomaatide arv 100 automaadi võrra kokku 207 pakiautomaadini. Möödunud aastal lisas DPD Eestis 32 uut pakiautomaati ning laiendas 21 olemasolevat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077