Autor: Pille Ivask • 7. oktoober 2020

Eesti lennufirma leidis kriisis leevendust

NyxAir juht Jaanus Ojamets
Foto: Andras Kralla
Eesti lennufirma NyxAir on raskel koroonaajal leidnud uutmoodi tegevuse ning veab spordimeeskondi.

“Peab olema loominguline ja säästlik,” ütles lennufirma juht Jaanus Ojamets. Ta märkis, et tegelikult pole jalgpalli- ja hokitiimide lennukiga vedamine lennufirmale võõras. Näiteks on NyxAir varem lennanud terve hooaja Itaalias.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077