Autor: Maarit Eerme • 2. oktoober 2020

Veskimeister: kriis annab võimaluse innovatsiooniks

Omniva pakiäri valdkonna juht Andre Veskimeister ütles Pärnu Tarneahelakonverentsil, et kriiside ajal tuleb riske juhtida, kuid kriis annab võimaluse ka uueks innovatsiooniks. Näiteks hakkas Omniva pandeemia ajal pakke Boltiga kohale vedama ning avas jooksvalt Talliinas viis mehitatud pakiväljastuspunkti.
Omniva pakiäri valdkonna juht Andre Veskimeister
Foto: Raul Mee, fotograaf

Täna Eesti Posti juhatuse esimehe kohuseid täitva Andre Veskimeistri sõnul juhtus kevadel Omniva jaoks kaks olulist asja. „Eriolukorra alguses oli näha, kuidas pakkide mahud hakkasid imeväel kasvama. Lisaks pandi kaubanduskeskused kinni, kus asusid Omniva postkontorid, mis oli oluline osa meie pakkide väljastusvõimsusest,“ rääkis ta. Üks nende tugisammas – pakiautomaat, osutus pandeemia ajal parimaks kontaktivabaks paki edastamise vahendiks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077