Autor: Logistikauudised.ee • 2. oktoober 2020

Eestis hakati tootma kortermajadele mõeldud elektriautode laadijaid

Keilas asuv Ensto Enseki tehnoloogiaettevõte asus tootma spetsiaalselt kortermajadele mõeldud nutikaid elektriautode laadijaid. Kohalikule kliimale sobivaks loodud laadijad võimaldavad muuhulgas tuvastada kortermaja kasutaja ja esitada talle hiljem arve.

Ensto Enseki tegevjuht Kaarel Suuki sõnul on elektriautode trend praegu kõikjal maailmas tõusuteel. "Meie kui tootjate jaoks on see kahtlemata põnev, sest nii saame pakkuda lahendusi probleemidele uues valdkonnas ning luua pika eluea ja kõrge kvaliteediga tooteid. See on hea väljakutse, mis võimaldab arendada Keilas nii meie kohalikku tootmist kui ka täiustada siinseid tehnilisi teadmisi."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077