Autor: Anu Jõgi • 14. september 2020

Neste koondab oma Soome tehastes ligi pooltuhat inimest

Neste Porvoo rafineerimistehas, mille võimsus on 13,5 miljonit tonni kütust aastas.
Foto: Jussi Rosendahl, Reuters/Scanpix
Soome kütusetootja Neste koondab oma Soome rafineerimistehastes kuni 470 töötajat ja plaanib Naantalis asuva tootmisüksuse sootuks kinni panna.

Porvoo rafineerimistehas plaanitakse arendada täielikult taastuvast toorainest kütuse tootmiseks, kirjutab Kauppalehti. Neste teatel väheneb järgnevatel aastatel naftatoodete nõudlus, aga taastuvatel toorainetel põhinevate energialahenduste osakaal kasvab.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077