Autor: Logistikauudised.ee • 11. august 2020

TS Laevad tegi Hiiumaa liinil rekordi

TS Laevad teenindas 2020. aasta juulis kahel liinil kokku 363 220 reisijat ja viis üle 152 499 sõidukit, mida on vastavalt 7,9% ja 0,6% vähem kui möödunud aasta juulis. Rohuküla-Heltermaa liinil teenindatud reisijate ja sõidukite arvud olid aga ettevõtte ajaloo suurimad.
Heltermaa sadam.
Foto: Puhkaeestis.ee

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul näitas juulikuu Eesti suursaarte populaarsust. „Eriti populaarne sihtkoht on sel suvel olnud Hiiumaa. Teenindasime juulis Rohuküla-Heltermaa liinil 113 088 reisijat ja viisime üle 45 378 sõidukit, mis on liini uued rekordnumbrid ühes kuus ning vastavalt 3% ja 6% rohkem kui mullu samal perioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077