Uudised
Ainult tellijale

Branson kavandab kolmekordse helikiirusega reisilennukit

Miljardär Richard Bransoni kosmosefirma Virgin Galactic avalikustas ülehelikiirusel lendava reisilennuki kavandi, mis töötatakse välja koostöös NASA-ga ja mis suudab lennata tavalennukist neli korda kiiremini.

Foto: Virgin Galactic

Virgin Galactic eeldab, et ülikiire reisilennuk jõuab kolmekordse helikiiruseni, ehk Mach3 tasemele (1029 m/s). See teeb umbes neli korda suurema kiiruse, kui tavalennukil, ehk 3600 km/h. Lennuk on loodud kasutama keskkonnasõbraliku lennukikütust ning eeldatakse, et see suudab enam kui 18 000 meetri kõrgusel lennates võtta pardale 9 kuni 19 inimest. Lennuki salongis saavad olema nii äri- kui esimese klassi istmed.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150