Autor: Anu Jõgi • 27. juuli 2020

Amazon teeb Iirimaale uue logistikakeskuse

Foto: Reuters/Scanpix
Veebikaubandusfirma Amazon teatas, et loob Iirimaale täiendavad 1000 töökohta lisaks seal seni juba olevale 4000 töökohale.

Iirimaa on aastakümneid meelitanud suurkorporatsioone madala ettevõtlusmaksude tasemega, mis on teinud riigist USA firmade kogunemiskoha Euroopas. Iirimaal on keskuse rajanud Apple, Google ja Facebook. Iga kümnes Iirimaa töötaja on mõne USA hiigelfirma palgal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077