Autor: Logistikauudised.ee • 23. juuli 2020

Alexela võitis siseministeeriumi kütusehanke

Alexela kütuseveokid
Foto: Pressimaterjalid/Alexela
AS Alexela hakkab Siseministeeriumi kütusehanke tulemusel varustama järgmise kolme aasta jooksul mootorikütustega politsei- ja piirivalveameti, päästeameti, sisekaitseakadeemia ning häirekeskuse sõidukeid.

Kütusehanke lepingute eeldatav kogumaksumus kolme aasta peale on 13,2 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077