Autor: Äripäev • 1. juuli 2020

Bolt läheb Pariisis uuele katsele

Bolt on varem Pariisis kogemusi saanud elektritõukeratastega, kuid nüüd minnakse äri tegema elektrijalgratastega.
Foto: Bolt
Eelmisel aastal Prantsusmaal Pariisis elektritõukerataste teenuse lõpetanud Bolt alustas tänasest elektriliste jalgrataste jagamise teenust, teatas ettevõte.

Esimesed jalgrattad tulevad tänavatele Pariisis, kuid juba sellel aastal on ettevõttel plaan laiendada teenust teistesse Euroopa pealinnadesse. Bolt täpsustas, et nad on esimene transpordiplatvorm Euroopas, kellel on ühes rakenduses elektrijalgrattad, tõukerattad ja sõidujagamine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077