Autor: Logistikauudised.ee • 29. mai 2020

Viking Line alates juunist liinil kahe laevaga

Viking Line tihendab laevaliiklust alates 1. juunist 2020 ja Tallinna-Helsingi liinil sõidavad nii Viking XPRS kui ka Gabriella. Laevaliikluse tihendamist toetavad valitsuste otsused leevendada järk-järgult koroonaga seotud reisipiiranguid.
Alates juunist sõidab Tallinna ja Helsingi vahel kaks Viking Line`i laeva.
Foto: Jarmo Nieminen Helsinki

Ettevõtte seitsmest laevast viis opereerib Eesti, Soome, Rootsi ja Ahvenamaa vahel.

„Loodame endiselt, et suudame suvisel kõrghooajal normaalse liikluse juurde naasta. Oleme teinud märkimisväärseid jõupingutusi, et võimaldada reisijatel turvaliselt laevale pääseda. Mitmete uuringute järgi kasvab sel suvel huvi turismi vastu lähipiirkondadesse. Vastame nõudlusele, pakkudes reise kõigisse meie sihtkohtadesse,“ ütles Viking Line'i tegevjuht Jan Hanses.

Viking Line’i Tallinna-Helsingi liinil sõidavad 01.-18.06.2020 uuendatud graafiku alusel M/S Gabriella ja Viking XPRS.

Viking Line`i sõidugraafikuga saab tutvuda SIIN!

Tühistatud liinid:

• Liiklus Helsingi-Stockholmi liinil on peatatud vähemalt 30. juunini 2020.

• Kruiisiliiklus Stockholmist Mariehamni Viking Cinderellaga on peatatud vähemalt 30. juunini 2020.

Viking Line võtab ühendust reisijatega, keda sõidugraafiku muudatused puudutavad. Broneeringuid saab tühistada ja muuta tasuta. Klienditeeninduse kasvanud koormuse tõttu palume inimestel varuda aega ja kannatust. Lisateavet tagasimaksete ja broneeringute muutmise kohta leiate Viking Line’i kodulehelt www.vikingline.ee.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077