Autor: Logistikauudised.ee • 21. mai 2020

Lux Express taaskäivitas bussiliikluse Balti riikides

Balti regiooni suurim rahvusvaheline bussifirma Lux Express alustas 22. maist taas reisijate teenindamist Tallinn-Riia, Riia-Vilnius ja Tallinn-Vilnius liinidel.
Luz Expressi rahvusvahelised liinid stardivad 22. maist taas.
Foto: LIIS TREIMANN

“Avame sel nädalal küll ainult kolm rahvusvahelist liini üheteistkümnest ja needki poole väiksemas mahus, kui enne piiride sulgemist. See on väike, kuid väga oluline samm nii Eesti, Läti ja Leedu elanike kui ka Lux Expressi jaoks, et taastada eriolukorra eelne tavapärane elu. Loodame eriolukorra eelse mahu taastada nii kiiresti kui võimalik, aga parima stsenaariumi kohaselt kulub selleks aega 12-18 kuud,” ütles Lux Expressi Balti regiooni ärijuht Rait Remmel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077