Autor: Logistikauudised.ee • 7. mai 2020

Tarbesõidukite müük tegi aprillis läbi ränga kukkumise

Uute tarbesõidukite müük oli tänavu aprillis võrreldes möödunud aasta sama kuuga üle kahe korra väiksem, kukkudes 505lt sõidukilt 244ni. Protsentuaalselt oli tarbesõidukite müügi langus 52%, selgub Autode Müügi ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu kokkuvõttest.
Kõike vapramalt pidas aprilli müügilangusele vastu Peugeot, mille müük kukkus vaid kahe auto võrra. Peugeot Partner oli ka aprilli müüdum tarbesõiduk.
Foto: Peugeot

Segmentide lõikes oli suurim langus suuremate kaubikute seas, mille müük kukkus koguni 74,3%, mulluse 183 kaubiku asemel müüdi tänavu vaid 47 kaubikut. Raskeveokite müük langes 58,4%. Suhteliselt hästi suutis mullust taset hoida vaid Peugeot, mille müük oli vaid kahe auto võrra väiksem ning tema väikekaubik Partner oli ka aprillikuu müüduim auto.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077