Autor: Äripäev • 30. aprill 2020

Eesti Post tõstab hindu

Kirjade ja postipakkide saatmine läheb suvest poole kallimaks
Foto: Andras Kralla
Mai lõpust tõstab riiklik postifirma Omniva kirjade ja postipakkide saatmise hindu kuni poole võrra, pakiautomaatide teenust hinnatõus ei puuduta.

„Universaalse postiteenuse hinnamuudatuse eesmärk on kindlustada esmatasandi postitöötajate palgatõus ning tagada postiteenuste jätkusuutlikkus ja kvaliteet,“ teatas Eesti Posti juhatuse esimees Ansi Arumeel. Hinnamuudatus puudutab kõiki universaalseid postiteenuseid ning ei puuduta vabaturuteenuseid: pakiautomaadi teenust ja ärikirjateenust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077