Autor: Logistikauudised.ee • 3. aprill 2020

Neljarajaline Kose-Võõbu maanteelõik avatakse augustis

Tallinna-Tartu maantee uus neljarajaline lõik Koselt läbi Ardu Võõbuni saab kasutusvalmis augustiks, vahendab ERR.
Ardu ristmik uuel trassil
Foto: Kuvatõmmis

"Mõlemad lõigud – Kose-Ardu ja Ardu-Võõbu – on kavas avada liiklusele selle aasta augustis," ütles maanteeameti peadirektor Priit Sauk ERR-ile. Ta lisas, et septembrist detsembrini, kui uuel teel juba sõita saab, tehakse neil lõikudel veel viimistlustöid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077