Autor: Logistikauudised.ee • 3. aprill 2020

Aegna laevaliini start lükkub teadmata ajaks edasi

Mais alustama pidanud Tallinn-Aegna saare vaheline laevaliiklus lükkub riigis kehtestatud eriolukorra tõttu teadmata ajaks edasi, teatab Tallinna Linnavalitsus.
Reisilaeva Vesta suvehooaja algus lükkub eriolukorra tõttu teadmata ajaks edasi.

Abilinnapea Andrei Novikovi sõnul jälgitakse olukorda operatiivselt ning täpne kuupäev, mil laevaliiklus alustada võiks, selgub jooksvalt. „Eriolukorra tõttu ei pea me mõistlikuks alustada navigatsioonihooaega algselt planeeritud kuupäeval. Jälgime operatiivselt olukorda, mille järel otsustame navigatsioonihooaja algus- ja lõppkuupäeva,“ rääkis Novikov.

Tallinna-Aegna laevaliin on hooajaline ning navigatsioon oli algselt planeeritud tänavu 4. maist 27. septembrini. Reisilaev Vesta väljub Patarei sadamast Linnahalli kailt (endine Linda liinide kai) ning ülesõit Aegna saarele kestab ligikaudu 1 tund. Kokku mahub Vestale ligikaudu 40 reisijat.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077