Autor: Logistikauudised.ee • 31. märts 2020
Ainult tellijatele

IT-firmad läksid restoranidele appi toidu kojukande logistikat korraldama

Fleet Complete Eesti ja Voog.com on loonud üheskoos lahenduse, mis võimaldab restoranidel kerge vaevaga üle veebi nii tellimusi kui makseid vastu võtta ning kõik tellimused seejärel tööülesannetena kulleritele jagada.

Eriolukorra üheks suurimaks kannatajaks on kindlasti kohalikud restoranid, kelle uksed on olude sunnil suletud. Kui pole kliente, pole ka teenindaval personalil tööd ning varutud tooraine võib raisku minna, mistõttu võivad nii mõnegi lemmikrestorani uksed jäädavalt sulguda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077