• 31.03.20, 18:18
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

IT-firmad läksid restoranidele appi toidu kojukande logistikat korraldama

Fleet Complete Eesti ja Voog.com on loonud üheskoos lahenduse, mis võimaldab restoranidel kerge vaevaga üle veebi nii tellimusi kui makseid vastu võtta ning kõik tellimused seejärel tööülesannetena kulleritele jagada.
IT-firmad läksid restoranidele appi toidu kojukande logistikat korraldama
Eriolukorra üheks suurimaks kannatajaks on kindlasti kohalikud restoranid, kelle uksed on olude sunnil suletud. Kui pole kliente, pole ka teenindaval personalil tööd ning varutud tooraine võib raisku minna, mistõttu võivad nii mõnegi lemmikrestorani uksed jäädavalt sulguda.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.11.25, 15:43
Millist ladu finantsjuht eelarvesse tahab?
Eesti ettevõtted kaotavad igal aastal tuhandeid eurosid lihtsalt seetõttu, et nende ladudes seisab tühja õhku. Samal ajal on tehnoloogia ja targad laolahendused jõudnud sinnamaani, et iga kuupmeetri saab päriselt teenima panna. Laomaailma tegevjuht Ruth Selirand ja tootemeeskonna juht Joel Joa ütlevad otse: nutikas ladu ei ole kulu, vaid kasumit kasvatav süsteem, kus tööjõudu kulub vähem, varud liiguvad kiiremini ja iga otsus põhineb andmetel, mitte kõhutundel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele