Tõnu Tramm • 27 märts 2020
Uudised
Ainult tellijale

“Orbiidil tiirlevad” meie aja kangelased

“Meie aja kangelane on meditsiinitöötaja. Meie aja kangelane on kauplusetöötaja. Ja meie aja kangelane on Autojuht. Hindame neid. Palun!” ütleb transpordifirma Windline OÜ juht Jaanus Benjamin iseloomustamaks olukorda, kuhu meie veokijuhid on kriisiolukorras sattunud.

Veel eile keskpäeval oli Poola-Tšehhi piiril veokite järjekord 11 km. Pilt on illustreeriv.  Foto: AFP/SCANPIX

Veokijuhid on tänases kriisis paljuski raskemas olukorras, kui kõik teised “eesliini” töötajad. Nad on üksi, suletud veokikabiini, neil pole reisil olles kusagil pesta, sest enamik avalikke teeäärseid kohvikuid koos sanitaarruumidega on suletud. Hästi läheb siis, kui laadimiskohas on mõni duširuum ja sealsed töötajad vastutulelikud. Enamasti aga sellele loota ei saa, sest autojuhti suhtutakse kui potentsiaalsesse viirusekandjasse, kes kurjalt tagasi kabiini kamandatakse, kui too julgeb autost väljuda.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150