Autor: Logistikauudised.ee • 5. märts 2020

Wolt ja Bolt põhjamaade kiireima kasvuga ettevõtted

Financial Times reastas viimase nelja aasta Euroopa kiiremini kasvavad ettevõtted, kus teisele kohale platseerus Eestis tegutsev toiduveoettevõte Wolt Enterprises ning kolmandal kohal sõidujagamisteenust pakkuv Bolt Techonology. 1000 ettevõtte seas oli kokku 8 Eesti firmat.
Wolt toidukuller.
Foto: Liis Treimann

Wolti Baltikumi tegevjuht Liis Ristal ütles, et Wolt on hea näide, kuidas kiiresti kasvavat ettevõtet saab teha ka jätkusuutlikult.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077