Autor: Logistikauudised.ee • 13. veebruar 2020
Ainult tellijatele

Väike seltskond e-ostlejaid teeb 88% netiostudest

Kulleri- ja logistikaettevõtte DPD tellitud uuest üleeuroopalisest uuringust selgub, et Eesti aktiivne e-ostleja, ehk kuus vähemalt ühe netiostu tegev inimene, vastutab kõikidest Eestis tehtavatest netiostudest tervelt 88% protsendi eest.

DPD Eesti E-ärisuuna juht Margot Heinsalu.
Autor: DPD

Neljandat aastat läbiviidud DPD üleeuroopalise uuringu järgi veavad Eesti e-kaubandust suures osas just nö aktiivsed ostjad, kes teevad igas kuus interneti kaudu vähemalt ühe ostu. Aktiivsed e-ostlejad moodustavad 38% kõikidest Eesti netiostlejatest, kuid nende ostud moodustavad tervelt 88% kogu Eesti netikaubanduse mahust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077