Autor: Logistikauudised.ee • 12. november 2019

Uus trend – pakiautomaadid suuremate ärihoonete juurde

Kui seni on pakiautomaadid oma asukohad leidnud peamiselt kaubanduskeskuste läheduses, siis uue trendina kavandatakse pakiautomaate üha rohkem ka suuremate ärihoonete juurde. Eraklient pääseb automaadile ligi kohe töö juures olles ning ettevõte ise saab endale praktiliselt isikliku pakiautomaadi.
DPD Eesti E-ärisuuna juht Margot Heinsalu.
Foto: DPD

Käesoleval aastal on DPD Eesti tegelenud aktiivselt uute pakiautomaatide paigaldamise ning laiendamisega. Teiste hulgas sai mõne aja eest paika ka pakiautomaat Tallinnas Telia ärihoone juures.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077