Uudised
Ainult tellijale

Elektritransport alustab uue kaubamärgi all jõulist laienemist

Elektriautode rendi ja laadimistaristu arendamisega tegelenud Elektritransport OÜ tuli turule uue kaubamärgiga Eleport, mille alt plaanitakse tänavu avada vähemalt 160 laadimikohta üle Eesti ning saada osaks üle-Euroopalisest laadimisvõrgust.

Aasta lõpuks plaanib Eleport avada 160 laadijat üle Eesti.  Foto: Eleport

Eleporti tegevjuht Raul Potisepp selgitas, et 2020. aastal, mil Eestis on tekkinud tugev konkurents laadimistaristu arendamise sektoris, on Eleporti eesmärk arendada laadijatevõrku eraettevõttena ja ausa konkurentsi tingimustes. See aitaks turu kujunemisele tervikuna kaasa, sest juba aastaks 2023 prognoositakse elektriautode hinnataseme võrdsustumist bensiini- ja diiselautodega, mis omakorda tähendab nende laiemat kasutuselevõttu tarbijate poolt.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150