Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2020

Omniva: Brexit postisaadetiste liikumist veel sel aastal ei mõjuta

Alates 1. veebruarist ei ole Suurbritannia enam Euroopa Liidu liige. Nüüd algas 31. detsembrini 2020 kestev üleminekuperiood. Postisaadetiste tellijate ja saatjate jaoks toimib üleminekuperioodil kõik vanaviisi ning saadetised liiguvad tavapäraselt.
Omniva sorteerimiskeskus.
Foto: Tõnu Tramm

Üleminekuperioodil Suurbritannia ja EL-i vahelises e-kaubanduse ja postiteenuse toimimises eestimaalaste jaoks muudatusi ei ole ning kaupade vaba liikumine jätkub selle perioodi lõpuni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077