Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2020

Eesti sadamate kaubaveomaht kasvas kolmandat aastat järjest

Eelmisel aastal läbis Eesti sadamaid kokku 37,6 miljonit tonni kaupu, mis on tunamullusega võrreldes 4,6% rohkem. Pärast 2011. aastat 30% langenud merevedude maht on taas juba kolmandat aastat kasvutrendis.
Muuga sadama konteinerterminal.
Foto: Erik Prozes

Kaupade lastimine ehk pealelaadimine moodustas kogumahust 25,34 ja mahalaadimine ehk lossimine 12,24 miljonit tonni, kirjutab Transpordi ja Logistika infoleht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077