Autor: Logistikauudised.ee • 6. jaanuar 2020

Kaupmeeste liit: Hiina ebaaus konkurents moonutab logistikaturgu

Eesti kaupmeestele teeb muret Hiina e-kaubanduse võidukäik riigi dotatsiooni toel, kinnitab intervjuus Äripäeva raadiole kaupmeeste liidu juht Nele Peil, kelle sõnul on logistika Hiinast Eestisse odavam kui näiteks Eestist mõnda teise ELi riiki.
Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil.
Foto: Raul Mee

Järgneb möödunud aasta lõpus eetris olnud Hando Sinisalu raadiointervjuu kaupmeeste liidu juhi Nele Peiliga:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077