Autor: Logistikauudised.ee • 27. detsember 2019

Via 3L sai Leedu konkurentsiametilt loa Terminal LT omandamiseks

Oktoobri alguses teatas Eesti laologistika ettevõte Via 3L kavatsusest osta Leedus Girteka Logisticsi emafirmalt UAB ME Investicija logistikaettevõtte Terminal LT. Nüüd andis Leedu konkurentsiamet ka loa tehingu lõpuleviimiseks.
Rainer Rohtla.
Autor: Via 3L

Eesti äriühingule JNG Investments kuuluv ettevõte Via 3L OÜ ostab kinnise hankemenetluse korras ühingult Leedu investeerimisühingult ME Investicija kolmanda osapoole lao- ja logistikateenuseid osutava ettevõtte Terminal LT.

Tehingu väärtust pooled ei avalikusta, kuid kõik tänased Terminal LT töötajad jätkavad ettevõttes ja ettevõtet jääb ka edaspidi juhtima seal juba alates 2007. aastast töötav Gintautas Čečys. Pärast üleminekut Via 3L grupi koosseisu on ettevõtte fookuses jätkuvalt pikaajaliste koostöösuhete arendamine nii olemasolevate kui ka uute klientidega ning pakutavate 3PL-teenuste tõhustamine ja kvaliteedi tõstmine.

„Oleme aastaid otsinud võimalusi, et Leedu turul kanda kinnitada ning Terminal LT ostmine on hea võimalus viia Via 3L kaubamärki Leedu turule tuntud ja tugeva ettevõtte kaudu. Via 3L grupp on alati näinud Balti riike ühtse turuna ning tugev positsiooni saavutamine kõigis kolmes riigis on olnud meie strateegiline eesmärk. See ostutehing viib meid sellele suure sammu lähemale, sest võimaldab osutada oma teenuseid terves Baltikumis luues lisandväärtust oma praegustele ja tulevastele klientidele,“ ütles Via 3L grupi tegevjuht Rainer Rohtla.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077