Autor: Logistikauudised.ee • 13. detsember 2019

Eesti ettevõte viis kontaktivabad pangakaardid ka Põhjamaade ühistransporti

Sel nädalal alustas tööd Eesti ettevõtte Ridango välja töötatud kontaktivabad pangakaardimaksed Rootsi Skåne regiooni ühistranspordis. Tegemist on esimese taolise maksevõimalusega Põhjamaades.
Eesti ettevõte Ridangi on esimene, kes viib Põhjamaade ühistransporti konktaktivaba kaardimakse võimaluse.
Autor: Ridango

Eesti ettevõtte Ridango välja töötatud kaardimaksevõimalus ühissõidukites avanes sel nädalal Trelleborgis ja Hässleholmis ning jätkub uue aasta alguses teistes piirkondades, eesotsas regiooni keskuse Malmöga.

Teenuse töötas Ridango välja koostöös Skåne regiooni transpordi eest vastutava Skånetrafiken’iga. „Kontaktivaba pangakaart on kõige universaalsem maksevahend kogu maailmas. See muudab ühistranspordi kasutamise lihtsaks ja mugavaks kõigile reisijatele, mitte ainult igapäevastele sõitjatele. Ridango on selliste lahenduste väljatöötamisel esirinnas kogu maailmas ning on olnud rõõm koos Skanetrafiken’iga tuua selline mugavaim makselahendus ka Põhjamaade turgudele,“ sõnas Ridango müügidirektor Argo Verk.

Skånetrafiken tootejuht Mariell Hallenhed lisas, et Skåne ühistransporti on arendatud eesmärgiga luua maailmatasemel teenus, mille võtmesõnaks on lihtsus. „See lahendus on samm õiges suunas ja on rõõm pakkuda oma klientidele sellist mugavat reisimisviisi. Pileti ostmine ei tohiks kunagi olla ühistranspordi kasutamisel takistuseks.“

Eelmise aasta sügisel võimaldas Ridango esmakordselt kontaktivabu pangakaardimakseid Tallinna ühistranspordis ning alates selle aasta suvest saab pangakaarti kasutada ka Tartu linnaliini bussides.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077