Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2019

Galerii: Ostujuhtimise Aastakonverents 2019

Lõppeval nädalal toimus 15. ostujuhtimise aastakonverents, mis keskendus võtmetarnijatele. Huvi konverentsi vastu oli viimaste aastate suurim, sest nagu tunnistasid nii osalejad kui esinejad: müügitööga enam kasumit ei suurenda, keskenduda on tarvis ostuprotsessidele.
Ostujuhtimise aastakonverentsi modereeris ettevõtja ja koolitaja Jakob Saks.
Foto: Raul Mee

Seekordse juubelikonverentsi läbivaks teemaks oli suhtlemine tarnijatega, ennekõike just võtmetarnijatega. Räägiti sellest, kuidas ettevõtte võtmekliendte välja selgitada ja paika panna ostustrateegia.

Lisaks räägiti, kuidas hinnata tarnijate tulemuslikkust ja milliseid mõõdikuid peaks selleks kasutama. Arutleti selle üle, kuidas saaks koostöö viia sellise tasemeni, mis tekitaks osapooltele sama ettevõttes töötamise tunde. Laval oli palju praktilisi kogemusi erinevate ettevõtete näitel.

Konverentsil räägitust saab ülevaate lähiajal ilmuvatest Logistikauudised ja Tööstusuudised erilehtedest ning vastavatest teemaveebidest ning Äripäeva raadio lavajutu saadatest.

Vaata pildigaleriid konverentsilt:

Tallinn 16OCT19. 15. Ostujuhtimise Aastakonverents. Foto Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077