Galerii: Ostujuhtimise Aastakonverents 2019

Lõppeval nädalal toimus 15. ostujuhtimise aastakonverents, mis keskendus võtmetarnijatele. Huvi konverentsi vastu oli viimaste aastate suurim, sest nagu tunnistasid nii osalejad kui esinejad: müügitööga enam kasumit ei suurenda, keskenduda on tarvis ostuprotsessidele.

Ostujuhtimise aastakonverentsi modereeris ettevõtja ja koolitaja Jakob Saks.  Foto: Raul Mee

Seekordse juubelikonverentsi läbivaks teemaks oli suhtlemine tarnijatega, ennekõike just võtmetarnijatega. Räägiti sellest, kuidas ettevõtte võtmekliendte välja selgitada ja paika panna ostustrateegia.

Lisaks räägiti, kuidas hinnata tarnijate tulemuslikkust ja milliseid mõõdikuid peaks selleks kasutama. Arutleti selle üle, kuidas saaks koostöö viia sellise tasemeni, mis tekitaks osapooltele sama ettevõttes töötamise tunde. Laval oli palju praktilisi kogemusi erinevate ettevõtete näitel.

Konverentsil räägitust saab ülevaate lähiajal ilmuvatest Logistikauudised ja Tööstusuudised erilehtedest ning vastavatest teemaveebidest ning Äripäeva raadio lavajutu saadatest.

Vaata pildigaleriid konverentsilt:

Tallinn 16OCT19. 15. Ostujuhtimise Aastakonverents. Foto Raul Mee  Foto: Raul Mee
Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150