Lääne-Harju bussiliinidel lõpetati ennetähtaegselt leping ATKO-ga

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse juhatus otsustas lõpetada erakorraliselt ja ennetähtaegselt ATKO Liinid OÜ-ga sõlmitud läänesuuna avaliku teenindamise lepingu vedaja oluliste lepingurikkumiste tõttu.

Atko bussid.  Foto: Joosep Pank, Postimees/Scanpix

Mitme nädala jooksul väldanud kompromissläbirääkimised lepingu lõpetamise tingimuste üle kahjuks nurjusid, mis ei pruugi välistada leppetrahvide osas kompromissi saavutamist tulevikus, teatas ühistranspordikeskus.

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus valmistab ette riigihanke dokumendid Harju maakonna läänesuuna avalike liinide teenindamiseks. Lepingu kohaselt on ATKO Liinid OÜ kohustatud osutama veoteenust kuni uue vedaja poolt teenuse osutamise alguseni.

OÜ ATKO Liinid teenindab Harjumaa läänesuuna avalikke bussiliine MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskusega 18. detsembril 2012. aastal sõlmitud Harju maakonna läänesuuna avaliku teenindamise lepingu alusel.

Alates 1. septembrist alustas Saue valla siseliinide teenindamist teine ATKO Grupi "keha". ATKO Transport OÜ. Paraku algasids sealgi probleemid juba esimesel päeval ning juba 9. septembril jagas ühistranspordikeskus valla siseliinid Hansabussi ja MK Autobussi vahel.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150