Autor: Kristjan Pruul • 25. september 2019

Autovedajad tunnevad turu jahtumist

Kibe konkurents ja jahtuv majandus kimbutavad Einar Vallbaumi sõnul juba korralikult Eesti autovedajaid
Foto: Karli Saul
Lisaks kõrgele kütusehinnale kimbutab veofirmasid lõunanaabrite konkurents ning majanduse jahtumine nii ekspordi, kui transpordisuunal, ütles rahvusvaheliste vedajate liidu juht Einar Vallbaum

Investeerima sel aastal ei kipu ja majanduse jahtumist on tunda juba tunda, tõdes Vallbaum Äriplaan 2020 konverentsil antud intervjuus. Silmaga hinnates võiks tänavu olla 10 protsenti turust juba langenud ning parim äriplaan on ettevõte kinni panna ja Kuusakoskisse viia, sest pole mõtet nulltsükliga äri teha, naljatas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077