Autor: Logistikauudised.ee • 2. september 2019

Ferroline Groupi uus laohoone sai nurgakivi

Ferroline Groupi omanikega seotud kinnisvarahalduse ettevõte FW Force OÜ pani reedel pidulikult nurgakivi uuele laohoonele, kuhu kolib kevadel ettevõttele logistikateenust pakkuv AMV Logistics OÜ.
Ferroline Groupi juhatuse liikmed Raul Kaljuraid ja Eero Kookla uue laohoone nurgakivi panekul.
Autor: Andras Kralla

Tuleva aasta märtsis valmivas uues laohoones on pinda 7000 m2, 11 kaubalaadimise lüüsi ning lisaks saab seal laadida veokitelt kaupa ka sisetingimustes. „Kuna meie kaubaveomahud on Ferrolines pidevalt kasvanud ning meid teenindava AMV Logisticsi kasutuses olev praegune 4500 m2 suurune ladu on ennast ammendanud, olime sunnitud mõtlema uue juurdeehituse peale,“ lausus Ferroline Group OÜ juhatuse liige Raul Kaljuraid, kelle sõnul on kogu investeeringu maht 4 miljonit eurot.

Uues laos on võimalik kaupade käitlemist oluliselt efektiivsemalt korraldada. „Täna suudab ladu teenindada umbkaudu sada veokit päevas, siis uues laos võiks see maht kahekordistuda,“ lausus Ferroline Grupp OÜ juhatuse liige Eero Kookla.

Ehitajaks on VOT&SUN OÜ, kellega on FW Force OÜ-l hea koostöö juba varasemast ajast. „Nemad ehitasid ka meie praeguse hoone," lausus Kookla.

Ferroline Grupp OÜ on üks juhtivaid kohalikul kapitalil põhinev ekspedeerimis- ja logistikaettevõte. Peamiselt spetsialiseerunud maanteetranspordi lahendustele üle Euroopa. 2018 aastal kogukäibega 20 milj EUR, saadetiste maht ligemale 60 000.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077