Uudised
Ainult tellijale

Rail Baltica ehitus algas hiilivalt

Rail Baltica ehitushanked, mille objektideks on peamiselt sildade ja viaduktide ehitamine üle riigimaanteede, korraldatakse mitme aasta jooksul Maanteeameti kaudu juba tuttava skeemi alusel. Ilmselt 2023. aastal algava raudtee põhitrassi ehitushangete läbiviimise osas on veel palju ebaselget, ent trassi alusehitushankeid üritatakse korraldada nii, et ka kohalikel ehitusettevõtetel jääks eduka osalemise võimalus alles, kirjutab Ehitusuudised.ee.

Rail Baltic Estonia tehniline juht Anvar Salomets.   Foto: Raul Mee, fotograaf

Käesoleval aastal jõuti Rail Baltica rajamisel ehitusetappi – Maanteeamet ja OÜ Rail Baltic Estonia allkirjastasid kevadel ASiga YIT Eesti lepingu Luige–Saku neljarajalise lõigu ehitamiseks, mille hulka kuulub ka Saustimõmme viadukti ehitus. Viadukt hakkab ületama just tulevast Rail Baltica trassi.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150