Autor: Logistikauudised.ee • 1. august 2019

Simple Express muutus Lux Expressiks

Kuna Simple Expressi kaubamärki kasutanud Eesti Buss OÜ liitub Lux Express Estoniaga, asendas Lux Express alates 1. augustist kõik Simple Expressi kaubamärgi all sõitvad bussid.
Juunis tutvustas Lux Express oma uusi busse.
Foto: LIIS TREIMANN

Sellega sammuga kasvatas Lux Express oma väljumiste hulka veerandi võrra ning pakub nüüd kõikidele reisijatele rohkem jalaruumi, mugavaid istmeid ja filmide vaatamise võimalust.

„Alates tänasest on Lux Expressil veerandi võrra rohkem ehk 138 siseriiklikku väljumist päevas,“ rääkis Lux Expressi juhatuse liige Paul Kristjan Lilje. „Senised väljumisajad ei muutu, kuid lisaks asendatud Simple Expressi reisidele on meil neli uut väljumist Tartu-Narva ja kaks Tartu-Pärnu liinil. Kuni oktoobrini jääb Simple Express teenindama veel Tartu-Võru väljumisi, kuid oktoobris avab Lux Express ka uue Võru-Tartu-Tallinn liini.“

Lilje lisas, et Simple Expressi ja Lux Expressi piletihinnad olid viimasel ajal juba üsna sarnased ning märkimisväärset piletihinna tõusu muudatus kaasa ei too. „Kasutame ka edaspidi paindlikku hinnastamist, mis tähendab, et pileti hind sõltub nõudlusest, nädalapäevadest ja väljumiste kellaaegadest,“ selgitas Lilje. „Kes planeerib reisi pikemalt ette ja valib võimalusel väiksema täituvusega väljumise, saab jätkuvalt soodsamalt reisida."

Lux Expressi bussid asuvad Lilje sõnul Eesti ühistranspordis täiesti omas klassis ja kontrast kohati hüplikku kvaliteeti pakkuvate reisiteenustega suureneb. „Inimene, kes on tuttav näiteks tasuta maakonnatranspordi probleemidega, oskab selle kontrasti põhjal meie poolt pakutavat mugavust ja kvaliteeti hinnata,“ selgitas Lilje.

Otsus vahetada tagasihoidliku mugavusklassiga bussid kõikjal Eestis Lux Expressi vastu tingis Lilje sõnul soov ühtlustada siseriiklike liinide teenuse taset. „Inimesed tahavad aina kvaliteetsemalt reisida,” kinnitas Lilje. "Simple Express loodi eesmärgiga pakkuda odavamat piletit tagasihoidlikuma sõiduelamuse eest, kuid nõudlus tippkvaliteedi järgi kasvab ja seetõttu on mõistlik jätkata ainult Lux Expressiga.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077