Autor: Logistikauudised.ee • 13. juuni 2019

Laagna tee sulgemine filmivõteteks endiselt lahtine

Allfilm andis oma facebooki vahendusel teada, et Hollywoodi filmitegija Nolan ja Tallinna linn jõudsid Laagna tee kasutamise osas kokkuleppele ning tõi välja ka Laagna tee ümbersuunamiste ja ajutiste sulgemiste plaani. Tallinna linnapea lükkab selle info aga ümber.
Laagna tee.
Foto: SANDER ILVEST, Postimees/Scanpix

„Tänaseks pole kokkulepet sõlmitud, seega pole ka mingit kindlust selle osas, et Laagna teel filmivõtteid tuleb. Pole ka kokku lepitud ajagraafikut võtete läbiviimiseks. Seega on filmivõtted suure küsimärgi all ja kõik vastupidised teated on ennatlikud,“ ütles Mihhail Kõlvart.

„Viimastel päevadel me oleme pakkunud erinevaid lahendusi. Meil on hea meel, et Christopher Nolani filmimeeskond mõistis, et neljanädalane Laagna tee täielik sulgemine ei ole meiega läbiräägitav. Konsultatsioonid jätkuvad,“ mainis Kõlvart.

Linnapea ütles, et kuni kõik pole kokku lepitud, pole midagi kokku lepitud ja igasuguseid ennatlikke teateid ja kooskõlastamata tegevusi käsitleme me survestamisena.

Allfilmi info põhjal on Laagna tee ümbersuunamiste ja ajutiste sulgemiste üldine plaan järgmine:

- esmaspäevadel ja teisipäevadel on Laagna tee liiklusele täielikult avatud;

- kolmapäevast reedeni tipptundidel on Laagna tee põhjapoolne sõidurada ühistranspordile ja erasõidukitele kasutatav ühes suunas sõitmiseks – hommikul suunaga kesklinna ja õhtul suunaga kesklinnast välja;

- kolmapäeval ja neljapäeval kl 10–16.30 on Laagna tee suletud;

- reedel on Laagna tee suletud kella kl 10–15.30;

- nädalavahetustel on Laagna tee liiklusele täielikult suletud.

Muudatused liikluskorralduses toimuvat ajavahemikus 10.–28. juuli. Selle plaani peab aga kinnitama Tallinna Linnavalitsus, kes suure tõenäosusega esitab veel mitmeid omapoolseid tingimusi ning enne lõplikku koostöölepet pole kindel veel mitte miski.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077