Autor: Logistikauudised.ee • 15. mai 2019

Galerii: Laoeis 2019 konverents

14. mail toimus Lookivi pargis 15 ladustamise aastakonverents Laoseis 2019. Mis seis meie ladudes on? Selle küsimusele püüdiski konverents vastuseid leida.

Konverentsi esimeses blokis keskenduti ladude turuseisule, ehk millised on suuremad laopinnad Eestis, kas ja kui palju on laopindade nõudlust muutnud kasvav e-kaubandus, milleks lapindu kõige enam vajatakse jms.

Teises blokis rääkisime ladude majanduslikust olukorrast, egk kuidas ladu efektiivselt majandada ja planeerida. Kolmandas blokis keskendusime inimestele. Kui keeruline on palgata laotöötajaid Ukrainast, miks peetakse tõstukijuhi tööd peamiselt meeste ametiks, kuidas töötajaid motiveerida ning milliseid töid saab laududes automatiseerida.

Konverentsil esitatud põnevamad ettekanded leiavad kajastamist mai lõpus ilmuvas Logistikauudised erilehes.

Seniks vaata pildigaleriid konverentsilt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077