Uudised
Ainult tellijale

Eestist on saanud välisvedajate prügikast

Neli Leedus tankivad Eesti veokit tekitavad meie riigieelarvesse kuni 4180 eurot saamata jäävat tulu.   Foto: Olerex

Kui vanasti tankisid välisvedajad enne laeva minekut Tallinnas paagid täis, siis täna teevad nad seda Lätis ning Eestis vaid pargitakse ja visatakse prügi autost välja, leiab ERAA president Einar Vallbaum diisliaktsiiside mõju kommenteerides.

Vallbaum tunnistab, et ka tema ise autoettevõtte omanikuna tangib Lätis. „Kui vanasti käisime Rootsis sinna ja tagasi kas Paldiski või Tallinna kaudu, siis nüüd oleme oma veoringid ümber muutnud nii, et tagasi tuleme Läti kaudu, kus autod paagid täis võtavad,“ tunnistas Vallbaum, kelle sõnul ei ole kõrge diisliaktsiisi probleem mitte üksnes selles, et välisvedajad ei too enam sentigi Eestisse raha, vaid see, et nad võtavad ära ka meie autovedajate töö.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150